Eladó ház Szentendre, 38.550.000 Ft, 120 négyzetméter
38.55 mFt
Szentendre,
eladó ház
Méret:
120 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Központi
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
priv111
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Szentendre
Cím:
Pismánytető
Alapterület:
120 négyzetméter
Ár:
38.550.000 Ft
Ingatlan azonosító:
6098023
Szintek száma:
2 szint + tetőtér
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
központi
Elhelyezkedés:
panorámás
Kor:
11-20 éves
Telekterület:
510
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
TULAJDONOSTÓL Eladó családi ház Szentendre Pismánytetőn, a Skanzen felett.

A földszint nagy része egy légterű benne az alaprajzon is látható amerikai konyhás nappali, karma, kazán, előszoba, terasz. Itt található a nappaliban a fatüzeléses vízteres tömegkályha. A szint kerámia burkolatos, padlófűtéses, az előszobában kiegészítő radiátor található. A konyha beépített, kerámia burkolatos. Főfalba beépített akvárium, lépcső alatt pedig egy terrárium van kialakítva.

A tetőtér galériás: 2 háló, gardrob, fürdőszoba, ezen a szinten radiátoros termofejes a fűtés. A galérián van elhelyezve a nagy teljesítményű klimaberendezés, melyet az adottságok miatt igen ritkán használtunk.

A alagsorban külön wc, gardrobe, és fürdőszoba található, illetve ez a kert szintje is, ahol további tároló helység is van a kerthez, növényekhez és egy műhely is.

A 3 szint hasznos alapterülete 120m2, a tároló és a műhely plusz 15+15m2-es, továbbá a panorámaterasz 25m2-es, a fedett parkoló 36m2-es, a ház előtt van még egy kiépített parkoló is.

Az épület Ytongból van, rendkivül jó hőtechnikai adottságokkal bír, továbbá a tájolásnak, tervezésnek köszönhetően a téli napsütést az épület hasznosítja, ilyenkor minimális fűtést igényel.

Az ingatlan házi szennyvíz tisztítóval rendelkezik, egy évben maximum 1x kell szippantani.
Víz, gáz, ciszternába kötött locsoló berendezés, központi porszívó, ozmozis víztisztító, klíma, motoros redőnyök, tetőablak árnyékolók és sötétítők, távfelügyeleti riasztó, kábelnet és tv, terasz árnyékoló, csúszdás kisház a kertben és sütögető, távirányítós kapu 2 beállós fedett parkoló, sziklakert mind a kényelmet, nyugalmat, kikapcsolódást segítik.
Nagyméretű zárható kutya kenel, fűtött ytong kutyaház is van. A kertrész pedig szeparált.

A ház a pilisi parkerdő közvetlen szomszédságában van. Itt tényleg zavartalan a nyugalom, nagyon jó a levegő, csodálatos a panorama.

Ára: 35M Ft
Térkép
Érdeklődés
Földi Péter
Az értékesítő:
Földi Péter
Dr. Földi László és Tsa. Ingatlaniroda
+36-70-381-81-26
 
 
 
 
 
 
Küldés